Bli Diplomerad Mindfulnessinstruktör med oss

Vill du utbilda dig till mindfulnessinstruktör hos oss kommer du få hjälp av några av Sveriges mest erfarna utbildare. 

Instruktörsutbildningen är till för dig som vill leda kurser i mindfulness eller vill använda kunskaperna i ditt yrke som till exempel sjuksköterska, hälsopedagog, sjukgymnast, lärare eller terapeut. Du får även fortsatt stöd efter utbildningen genom möjlighet till praktik och mentor. Syftet med kursen är att du ska kunna hålla grundkurs i mindfulness.

Efter genomförd instruktörsutbildning blir du Diplomerad mindfulnessinstruktör. Om du sedan vill kan du också gå igenom vårt licensieringsprogram. I det ingår bland annat att arbeta som assistent på våra kurser. När du sedan lett en egen kurs i vår regi och blivit godkänd av en mentor får du titeln Licensierad mindfulnessinstruktör.

Vad våra 

kursdeltagare säger

Linda Holmgren

Diplomerad Mindfulnessinstruktör

Verksamhetsutvecklare och Diplomerad Mindfulnessinstruktör

Om Mindfulnessgruppen

Vi på Mindfulnessgruppen vill bidra till att människor genom mindfulness får verktyg och insikter för att skapa bättre balans i livet. Vad det innebär är olika från person till person, men det som är så speciellt med mindfulnessträningen är att den kan bidra till många olika saker i livet och därmed utveckla det som behöver utvecklas och lösa de problem som behöver lösas.

Sedan starten av Mindfulnessgruppen 2010 har vi utbildat flera tusen personer i mindfulness och närmare 500 mindfulnessinstruktörer. Många av våra deltagare börjar med en grundkurs och går sedan vidare och blir mindfulnessinstruktörer. Efter det blir några en del av det nätverk av instruktörer som vi anlitar för våra kurser, andra har egna kursverksamheter eller använder sig av mindfulness i sina yrken som terapeuter, sjuksköterskor, sjukgymnaster och lärare.

Skicka mig inbjudan!

Vi utbildar Mindfulnessinstruktörer 

Genom åren har vi utbildat hundratals mindfulnessinstruktörer och vi hoppas på att även du vill börja din resa med oss. Som ett första steg i att lära känna oss  vill vi bjuda in dig till ett prova-på tillfälle via webb eller hos oss i våra vackra lokaler, kostnadsfritt såklart.

Mata in din e-postadress nedan så skickar vi dig en inbjudan inom kort. Vi delar aldrig din information med andra företag.

4.7 i Facebook rating av våra kursdeltagare

Jag förväntade mig något annorlunda men fick något mycket bättre och en djupare förändring. Utbildningens styrkor är den tillåtande och fina attityden gentemot allt och alla som skapar förutsättningar för alla att utvecklas och integrera i sin egen takt. Fantastiskt fin kurs och kursledare.

Kursledaren har imponerande närvaro och tydlighet i sitt ledarskap av gruppen. Pedagogisk och trygg i att handleda denna process. Tack. Jag går härifrån med en känsla av trygghet i mig själv och större mod och kärlek till världen. 

Mikael Tiihonen

Vill du läsa mer och boka en kurs direkt, tryck här för att komma till bokningen.

Mindfulnessgruppen

Tegnérgatan 12

113 58 Stockholm

08 653 54 00

www.mindfulnessgruppen.se

Bli Diplomerad Mindfulnessinstruktör med oss

4.7 i Facebook rating av våra kursdeltagare

Fix the following errors:
Hide