Anmälningsvillkor

Vi skickar faktura för kursavgift i samband med din bokning. Om ett företag anges som betalningsmottagare fakturerar vi det pris som gäller för företag, även om du valt pris för privatperson. Fakturor för andra tjänster och produkter skickas vid beställning. Beloppet på fakturan ska senast betalas på angivet förfallodatum.

Efter förfallodatum debiteras påminnelseavgift och eventuell inkassokostnad enligt lag. Invändningar mot fakturan ska göras inom åtta dagar. Anmärkningar gjorda efter åtta dagar godkänns inte.

Rabattkoder eller erbjudanden kan inte kombineras vid en och samma bokning.

Avbokningsregler

Om kursen avbokas senast åtta dagar före kursstart avskriver vi hela kursavgiften. Om kursen avbokas mellan sju och två dagar före kursstart, återfås halva kursavgiften.

Om du avbokar senare än två dagar före kursstart, eller om du lämnar kursen efter kursstart återbetalas inte kursavgiften. I det fallet har du dock rätt att utan kostnad gå en liknande kurs, i mån av plats, som börjar inom ett år efter den ursprungliga kursens startdatum.

(Med kursstart menar vi dagen innan själva kursens startdatum.)

Om du måste avbryta kurs på grund av sjukdom eller liknande återbetalas kursavgift motsvarande antal resterande kurstillfällen mot uppvisande av läkarintyg.

Delbetalning

Eftersom vi vill sprida mindfulness till så många som möjligt erbjuder vi delbetalning. Som regel innebär detta att betalningen delas upp på fyra månader. Hör av dig till oss om du känner att du har behov av en sådan lösning.

Missade kurstillfällen

Mindfulnesskurs steg 1-3

Eftersom kurserna bygger på processer tillsammans med deltagarna i gruppen går det inte att ta igen missade tillfällen. Om du missar ett tillfälle berättar din kursledare gärna vad man gick igenom på det tillfället så du kan förbereda dig inför nästa tillfälle. Det, och din regelbundna träning, gör att du inte missar alltför mycket.

Den tysta heldag som ingår i Mindfulness steg 1, Grundkurs, är däremot möjlig att ta igen med en annan grupp i mån av plats. Vi har flera sådana heldagar per termin. Meddela din kursledare att du inte kan vara med och kontakta sedan info@mindfulnessgruppen.se för att få veta när nästa möjlighet finns.

Instruktörsutbildningen

Om du har missat någon eller några kursdagar på instruktörsutbildningen kan du ta igen dem på en annan kurs senast inom ett halvår, i mån av plats. Meddela din kursledare och se till att du blir inbokad på en tid som passar.

Av oss inställd kurs

Vid för lågt antal deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen inom en vecka före kursstart. Om du skulle ha betalat för kursen då får du självklart tillbaka hela kursavgiften.

Information enligt PuL (Personuppgiftslagen)

För att underlätta vår administration med till exempel fakturering och kursinformation it-behandlar vi dina personuppgifter. Informationen kommer inte användas av andra än Mindfulnessgruppen AB (i Mindfulnessgruppen AB ingår dotterbolaget Minds Unlimited AB).

Vi använder också dina uppgifter för att skicka dig information om vår verksamhet, oftast i form av mejlade nyhetsbrev. Vill du inte vill ha informationen från oss kan du avbryta den med hjälp av en funktion som finns i varje nyhetsbrev.

Dina personuppgifter kommer inte på något sätt användas av andra än Mindfulnessgruppen AB (i Mindfulnessgruppen AB ingår dotterbolaget Minds Unlimited AB). Uppgifterna lagras i system med bästa möjliga säkerhet.

Genom att godkänna våra Anmälningsvillkor godkänner du också att vi använder dina personuppgifter enligt beskrivningen ovan. Har du synpunkter eller frågor får du gärna höra av dig till oss på telefon 08 – 653 54 00 eller till info (a) mindfulnessgruppen.se

Bokningsbekräftelse

När du bokat kurs får du en Bokningsbekräftelse till den mail du angivit. Du får också en kallelse 5 dagar innan första kurstillfället och ett påminnelse-SMS dagen före kursstart.

I Bokningsbekräftelsen för instruktörsutbildningen ber vi dig fylla i dina förkunskaper och skicka in till oss. Tveka inte att höra av dig om du har funderingar kring dina förkunskaper.